Vår tekniska support är din tekniska support.

Vare sig det gäller driftsättning av iPhone i företaget eller support för Mac-datorerna i verksamheten erbjuder AppleCare Help Desk Support den extra expertkunskap som ditt företags teknikpersonal behöver.

AppleCare Help Desk Support

I det här avtalet ingår förtur till Apples mest erfarna tekniksupportpersonal via telefon tolv timmar per dag, alla dagar i veckan1. Det gör att du kan hantera dina resurser effektivare, förbättra svarstiden och sänka utbildningskostnaderna. Avtalet gäller i ett år och för två tekniska kontakter som du själv utser.

Obegränsat antal supporttillfällen i ett år
Förtur till Apples mest erfarna teknikpersonal via telefon

Detta ingår

I AppleCare Help Desk Support ingår ett obegränsat antal supportärenden för diagnos och felsökning av hårdvara och mjukvara, samt hjälp med att identifiera problem med Apple-baserade lösningar. Du kan även få hjälp med Apple Business Manager eller Apple School Manager när du ringer. För att underlätta budgeteringen så ökar inte kostnaden för AppleCare Help Desk Support-avtalet om du lägger till fler Apple-enheter eller Mac-datorer. Följande produkter omfattas:2

Hårdvara iPad Apple Watch
iPhone  Apple TV
Mac
Mjukvara iOS Final Cut Pro
iPadOS GarageBand
macOS iMovie
tvOS Keynote
watchOS Logic Pro
Apple Configurator MainStage
Apple Remote Desktop Musik­memon
Klassrum Motion
Compressor Numbers
Pages

Köp AppleCare Help Desk Support

I AppleCare Help Desk Support ingår helpdesk-support för ett obegränsat antal ärenden i ett år.

Köp nu