Tekninen tukitiimimme on kuin omasi.

Olipa kyse iPhonen käyttöönotosta yritysympäristössä tai Mac-tietokoneiden tuesta organisaatiossasi, AppleCare Help Desk Support tarjoaa omalle tekniselle henkilöstöllesi heidän tarvitsemansa asiantuntevan taustatuen.

AppleCare Help Desk Support

Tämä sopimus tarjoaa nopean yhteyden Applen ylemmän tason tekniseen tukeen puhelimitse 12 tunnin ajan päivässä kaikkina viikonpäivinä,1 minkä ansiosta voit hallita resursseja tehokkaammin, parantaa vasteaikoja ja pienentää koulutuskustannuksia. Sopimukseen sisältyy tuki kahdelle organisaatiosi nimeämälle tekniselle yhteyshenkilölle yhden vuoden ajan.

Tuki yhden vuoden ajan rajoittamattomalle määrälle tukitapauksia
Nopea puhelinyhteys Applen ylemmän tason tekniseen tukeen

Mitä sopimus kattaa

AppleCare Help Desk Support tarjoaa rajoittama­ttoman määrän tuki­tapauksia Apple-pohjaisten ratkaisujen laitteisto- ja ohjelmisto­diagnos­tiikkaan, vian­määri­tykseen ja ongelmien tunnis­tamiseen. Saat puheli­mitse apua jopa Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa. AppleCare Help Desk Support ‑sopimuksen hinta ei nouse kun lisäät Apple-laitteita tai Mac-tieto­koneita, mikä helpottaa budjetointia. Katetut tuotteet:2

Laitteisto iPad Apple Watch
iPhone Apple TV
Mac
Ohjelmisto iOS Final Cut Pro
iPadOS GarageBand
macOS iMovie
tvOS Keynote
watchOS Logic Pro
Apple Configurator MainStage
Apple Remote Desktop Musiikki­muistio
Oppitunti Motion
Compressor Numbers
Pages

Osta AppleCare Help Desk Support

AppleCare Help Desk Support sisältää tuen help desk ‑tukipalveluille yhden vuoden ajaksi rajoittamattomalle määrälle tukitapauksia.

Osta nyt